Site Overlay

Ljubavne kuglice – Love Bites – for lovers only

Ljubavne kuglice iliti Love Bites, moraju da se jedu u paru. Kada ih budete pripremali, shvatićete i zašto.

ljubavne kuglice love bites kokodbake
Ljubavne kuglice – Love Bites

Kada spremate ljubavnu hranu, manite se kašika, čašica, činijica, merica i vagica. Dodirujte sastojke rukama, neka vam klize kroz prste. Osetite strukturu, glatkoću, neravnine… Isprljajte ruke, isprljajte kuhinju… Ljubav i jeste “messy thing”, zato je i divna! ❤

𝙎𝙖𝙨𝙩𝙤𝙟𝙘𝙞:

• dve šake pečenog neslanog suncokreta
• šaka pečenih lešnika
• šaka oraha
• šaka pečenih badema
• rendana kora narandže
•10 suvih šljiva, natopljenih konjakom ili rumom, dosta je 0.2dl (manje od rakijske čašice)
• 20 svežih urmi, odvojenih od košpica
• pola šake kakao praha

𝙋𝙧𝙞𝙥𝙧𝙚𝙢𝙖:

Spremite čoper.
Kliknite PLAY, potrebna vam je muzička pratnja.

Yanni – Prelude & Nostalgia

Ovaj recept zahteva da u toku pripreme zidove hranite muzikom! Stvar traje 9 minuta i 32 sekunde. Toliko vam je i potrebno!Pojačajte, i krećemo zajedno! Zaronite prste u suncokret, stegnite šaku, pustite da sipa iz nje, kao pesak. Onda dodajte dve pune šake u čoper. Zahvatite lešnike i bademe istovremeno, kao da zahvatate lopaticom. Istovremeno ih lagano spustite preko suncokreta. Isto uradite sa orasima. Prstima poravnajte. Staaaaniiiteeeee! Nije vreme! Prvo šljive! 🤣 Iseckajte ih na kockice. Sada čoper! 🤣🤣🤣 Neka ostane grubo iseckano, ne treba nam brašno. Presipajte u činiju, dodajte kakao prah, narandžinu koru, prstima promešajte. Dodajte šljive, prelijte ostatkom konjaka, dodajte urme…Peti je minut od početka pripreme… Muzika sada nosi drugačije… Gnječite… Spajajte sastojke. Obema rukama… Nastavite, dok ne istekne 32. sekund desetog minuta. Sada formirajte kuglice… Nema na čemu! I ja sam uživala!

Pored toga što su preukusne, znajte i da su zdrave. Možete slobodno da uživate u njima bez griže savesti. Rashladite vino, napravite atmosferu, stavite svoj omiljeni parfem i pozovite tog nekog sa kim biste najradije uživali u love bites-ima! Ne gubite vreme na čekanje da se neko prvi javi. Akcija je iz raja izašla!

Love,
Kokodbaka 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.